Tule mukaan patikalle ja iltanuotiolle! Voit yöpyä teltassa Kaitajärven avoimella laavulla/tulipaikalla tai sisätiloissa lähistöllä olevassa mökissä. Kuutamo ja retkiherkut ovat tällä perinteisellä patikointiretkellä tärkeitä, ja kukin voi halutessaan keksiä illaksi erityisiä nuotioherkkuja tai sitten valmistaa aivan tavallisen nuotioruoan. Retkelle voi osallistua myös päiväretkenä, ilman yöpymistä. Retki soveltuu myös aloitteleville retkeilijöille, ja varusteita on mahdollista lainata. Ei osallistumismaksua.

Matkustamme Kaitajärvelle kimppakyydein. Google-karttapalvelussa parkkipaikka on lähinnä osoitetta Riitalantie 139, 31350 Tammela. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet paikasta.

Tapaamme parkkipaikalla lauantaina 28.10. klo 12. Lähdemme patikoimaan Hämeen Ilves-reittiä pitkin Iso-Melkuttimelle, jonne on matkaa yhteen suuntaan noin 2,5 km. Reitin pituus määräytyy paikan päällä sään ja voimien mukaan. Jos virtaa riittää ja sää suosii, on mahdollista kulkea myös pidempi reitti Iso-Melkuttimen ympäri (5 km:n kierros).

Oppaina tällä retkellä ovat Hannele Pöllä ja Erkki Sivula. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 23.10. mennessä Hannelelle, puh. 040 504 8296 tai sähköposti hannele.polla@kolumbus.fi. Ilmoita samalla, tarvitsetko vai tarjoatko kimppakyytiä ja haluatko yöpyä teltassa vai mökissä.